Thursday, 11 January 2018

Bab 14: Tahun 2018

Dah lama sangat tak update blog. Maaf sebab takda masa nak update. Tak tahu lah busy tang mana haha rasanya tak ada lah busy mana pon cuma malas nak update guna phone, leceh guna phone and kecil dan tak sedap nak menaip. 

Dah tahun baru dah kan..
Cepatnya masa berlalu. Ya Allah rindu zaman kanak kanak dulu yang tak fikir sampai menyakitkan kepala mcm sekarang ni. Tapi hidup mesti diteruskan walau mehnah kuat seperti ombak di lautan, kita kena sentiasa kuat dan bersedia.

Harapnya di tahun 2018 ni, kita semua tak jumpa lagi lah dengan perkara perkara yang menjatuhkan kita seperti tahun lepas. Kita sama sama cari kebahagian di tahun 2018 ni k semua! insha Allah kebahagiaan tu akan datang bila mana dalam hati kita ni sentiasa ada Allah. Wallahu'alam.





Bila mendongak, kau akan tenang lihat langit yang suci terbentang dengan luasnya.
Putih, bersih, suci, indah

Tak macam kita yang sedang berpijak di bumi ni.

..


No comments:

Post a Comment